Wij beveiligen graag uw strandtent

Met een gerust hart slapen

Met een draadloos alarmsysteem beveiligen we graag uw strandpaviljoen. U kunt met een gerust hart gewoon thuis slapen en u weet zeker dat u de volgende dag weer fit uw gasten kunt voorzien van de allerbeste verzorging. U kunt bij ons een systeem aanschaffen en ieder jaar opnieuw laten installeren of u huurt bij ons een compleet systeem, inclusief aansluiting op de meldkamer, onderhoud en monitoring. Doordat het systeem draadloos werkt, kunnen we zelfs uw voorraad- en opslagcontainers beveiligen. Bovendien zorgen onze accessoires ervoor dat u met een extra rook-hittemelder, aangesloten op het alarmsysteem, ook deze risico’s tijdig kunt signaleren.

Op afstand uw systeem schakelen

Natuurlijk kunt u niet altijd zelf aanwezig zijn. Het alarmsysteem is dan ook op afstand schakelbaar. Hierdoor heeft u in iedere situatie de controle over de beveiliging en dat slaapt beter! Leveranciers met een sleutel kunt u op afstand toegang verlenen.

Hoe werkt het?

Zowel het huur- als het koopsysteem stelt u door middel van een gsm-verbinding op de hoogte van calamiteiten. In het huursysteem zijn alle gsm- en belkosten inbegrepen. Voor het koopsysteem dient u zelf een simkaart aan te schaffen. We adviseren u hier graag over.

Maatwerk

Beveiligen is maatwerk. Natuurlijk kunnen we altijd de systemen aanpassen aan uw persoonlijke omstandigheden. Huuralarm heeft een set samengesteld waarmee de meeste omstandigheden goed beveiligd kunnen worden. Bovendien kan de beveiliging snel aangepast worden aan veranderende omstandigheden.

Huurpakket all-in service en monitoring

Het huurpakket bestaat uit een compleet draadloos alarmsysteem met een luide sirene, 4 draadloze indoor bewegingsmelders, 3 draadloze deurcontacten, een draadloos bediendeel, 2 sleutelhanger-afstandsbedieningen, 2 tags voor de bediening, gsm/GPRS-module met abonnement en een meldkameraansluiting. Dit systeem kunt u met uw telefoon op afstand bedienen.
De kosten: €200,= per maand excl. btw (excl. €229,- eenmalige montage- en installatiekosten). Optioneel bij iedere in- en uitschakeling van het alarmsysteem een SMS ontvangen? Dit kunnen we tegen een geringe meerprijs voor u instellen.

Kooppakket

Het kooppakket is gelijk aan het huurpakket met uitzondering van het gsm-abonnement. U dient zelf een simkaart aan te schaffen, welke wij in het systeem plaatsen voor de communicatie.
Aanschafkosten: €1117,- excl. btw (excl. €229,- eenmalige montage- en installatiekosten).

Bij iedere schakeling een SMS ontvangen? Dit stellen we graag voor u in op uw eigen systeem maar hou hier AUB wel rekening mee bij de GSM-abonnementskeuze!

Extra opties Of klik hier voor direct contact